Baby gender???

Hi mommies, Saya skrg 25 minggu preggy utk anak ke2.semlm scan dr ckp baby girl..sblm ni scan baby x nak tunjuk.tapi ikut naluri saya baby boy sbb mmg x de symptom baby girl.anak 1st girl 4 tahun.preggy kali ni x de alahan langsung suka makan masam baby asyik duk belah kanan n perut pun kedepan.org tgk perut ckp baby boy tapi scan baby girl.tapi setengah org ckp sumtime x blh percaya scan 100%.masa saya check chinese calander baby gender pun baby boy.so plan nak buat 4d scan utk confirm. De x mommy sini pengalaman mcm saya.saya nak sgt2 baby boy.sbb fmly 5adik beradik smua perempuan.

16 Các câu trả lời

heheheh sma lah sye first scan nmpk girl tpi tgk2 kuar boy..Tpi mmng msa first preggy xkisah pon...Tpi org ckp nie kdg2 ade terbalik..