Positive ataupun tak?

Hi mommies 👋🏻 Upt ni dikira positive atau pun tak ya? Period dah delay 3hari. Line pulak samar samar je. Belum ada pengalaman. Rasa nervous and tak percaya betul ke tak ni.

Positive ataupun tak?
5 Các câu trả lời

In Shaa Allah puan. Saya masuk 4 bulan tp UPT masih lg kaler samar2 😂 scan dkt klinik mmg ada baby tendang2...

insyaallah ade rezeki tu .. sye pun mcm tu jugak , bila test lagi 2minggu line tu dh pekat .

sama mcm saya,samar2 jgk mase mula2 check..Alhamdulillah skg da nak masuk 3bulan..

1y trước

alhamdulillah. Baru check guna upt clearblue. Memang pregnant. Doakan kandungan saya selamat ya mommy ❤️❤️

insyallah puan..cek skli lg klu smngkin terang comfirm +ve

lagi seminggu cek insyaallah mengandung