Anmum Materna ada hadiah untuk anda!

Hi Mommies! Daftar dan dapatkan peluang untuk menerima sampel produk daripada Anmum. Seperti yang kita semua tahu, ramai ibu hamil yang mengamalkan susu ni kan? Kepada yang belum rasa, jom dapatkan sampel! Boleh tebus di sini: https://community.theasianparent.com/reward/4111?lng=en

Anmum Materna ada hadiah untuk anda!
9 Các câu trả lời

takda gula tambahan pun manis. betul ka takda gula tu.. saya gdm, nurse tak bagi pulak minum anmum. tp saya habaq kat dia, susu yg saya beli ni takdak gula tambahan..

👍🏻👍🏻👍🏻

sedapp..suda dicobaa

👍🏻

👍

👌

👍