Anmum pilihan saya

Semenjak pregnant ni kan....pening mencari susu untuk ibu hamil...tapi....rupanya sudah ada didepan mata sebenarnya...Pilihan saya Anmum yg terbaik...Alhamdullilah...untuk bakal anak ke 2 ni..Insha Allah...moga membesar dgn baik,Mommies semua minum susu apa?...share sikit..

1 Trả lời

Saya minum fernleaf. X boleh minum anmum. Gula naik mendadak. Doc x suggestkan saya untuk anmum.

5y trước

Ha....naik gula?....mmmmm......saya aritu minum fernleaf....tapi...alahai...entah napa muntah balik dlm 15 mnt....tue yg sy pening2...nampak anmum...ok pulak...nanti nak check gula berapa...sebb skng ni...semua makanan dalam kawalan....hehehe