Patent Ductus Arteriosus (PDA)

Hi mommies! Adakah anda mengalami pengalaman anak yang mempunyai PDA? Bagaimana rawatan mereka? Dan cara menjaga mereka? Boleh kongsikan?

Patent Ductus Arteriosus (PDA)
1 Trả lời

Sy 🙋‍♀️ ank first sy Coarctation of aorta with small PDA and PFO.. Lahir je x nngs sis, 2bln duk nicu sbb tunggu turn operation.. 4x kritikal di bilik isolation, IJN xnk amik kes ank sy.. Hri2 doc peads call tnya kekosongan.. Mula2 tu tunggu turn lpas 2 bln reject.. Doc mntk hospital serdang pon sama.. Doc serdang x bleh buat apa dgn ank sy.. Kes Complicated.. Sudahnya lpas 3bln serdang trima.. 3/1/2018 operation utk CoA repair.. PDA n PFO buat msa skrg x buat lg.. Skrg ank sy 2thun4bln..

4y trước

MasyaAllah. Kuatnya mommy. Baby, Mbesar dengan kuat💪 Allah maha menyembuhkan awak baby. Sy doakan smg baby mbesar dengan lebih sihat puan. Moga puan sentiasa sabar & kuat♥️ #TAPSupermoms #TAPactiveusers