Batuk

Mommies...ada x cara utk hilangkan batuk? Saya dah 2 kali jumpa doktor dan dah habiskan ubat batuk seperti yg doktor sarankan. Masalahnya hilang sementara saja lepas tu dtg balik. Letih batuk waktu tidur mlm n tidur pun kena tinggikan kepala sebab x selesa bahagian dada. Sy preggy mum 30weeks first baby ?

2 Các câu trả lời

Minum byk air suam. Blh minum air lemon suam gak.. Ubat batuk mmg x berkesan.

5y trước

Dah sebotol abis dah ubat batok x jugak baik2..ok terima kasih mommy