Bersalin musim Covid

Mommies² yang dah lalui bersalin masa musim covid ni. Meh la share macam mana prosedur hosp. Nak tahu juga.. Dan boleh share, apa je barang yang kita nak kena bawa masuk LR? Tenkiu mommies #1stbaby #1stpregnnt #mommybuntu

1 Trả lời

Saya bersalin bulan 6 aritu,mmg dh plan czer,sbb dah 3 kali czer dan ikat sekali,masa turun ke ot bawak pampers je,n dapat jumpa suami kejab,sepanjang operate tu pakai mask dan diberi oksigen,dapat tengok baby lpas dh siap semua n dibawa keluar ke ruang pemerhatian nurse bawak baby, nurse tunjuk baby boy ke girl,dekat wad pakai baju je nurse mandikan,sbb lpas bersalin nurse x mndikan,lpas tu anak saya turun scn sbb kuning,masa tu bawak pampers je