BERSALIN DI HOSPITAL MELAKA

Sesiapa ada pengalaman tak bersalin di Hospital Melaka pada musim covid ni. Saya nak tanya, barang yang perlu di bawa semasa di labour room. Barang baby mmg kena bawa, kalau barang untuk ibu, contohnya makanan ke? Sebab yang saya perasan, (sebab pernah masuk hospital ) bila nak dekat bersalin baru ditolak ke kamar bersalin. Minta tolong jawabkan, first baby. Tak tahu apa langsung.

1 Trả lời

bawak pad . pmpers lebih skit incase anak masok wad .. tisu basah . tualaa . baju lngn pnjng 2 ondek 2 . bedung 3 . miteent topi bby . baju better bawak 3 . . barang awak just baju sweater kain batik stokin .. nestum horlick cawan biskutroti sudu garfu .. charger powerbnk . ic sijil nikah