bersalin musim covid

hai nak tanya la biasanya time musim covid ni berapa lama duduk dalam hospital ? dan barang apa je perlu dibawa? maaf saya tak tahu sebab anak pertama🥰

2 Các câu trả lời

𝙪𝙩𝙠 𝙞𝙗𝙪 𝘣𝘢𝘫𝘶&𝘬𝘢𝘪𝘯 𝘣𝘢𝘵𝘪𝘬(𝘶𝘵𝘬 𝘣𝘭𝘪𝘬 𝘳𝘶𝘮𝘩 𝘫𝘦) 𝘵𝘰𝘸𝘦𝘭 𝘱𝘢𝘯𝘵𝘪𝘦𝘴 𝘣𝘳𝘢 𝘮𝘯𝘺𝘶𝘴𝘶 𝘴𝘵𝘰𝘬𝘪𝘯 𝘣𝘢𝘫𝘶 𝘴𝘦𝘫𝘶𝘬 𝘱𝘢𝘥(𝘣𝘢𝘸𝘢 𝘭𝘦𝘣𝘪𝘩) 𝘣𝘳𝘨 𝘮𝘢𝘯𝘥𝘪𝘢𝘯 𝘮𝘪𝘯𝘺𝘢𝘬 𝘱𝘢𝘯𝘢𝘴/𝘱𝘪𝘭𝘪𝘴&𝘱𝘢𝘳𝘢𝘮 𝘱𝘰𝘸𝘦𝘳𝘣𝘢𝘯𝘬 𝘮𝘢𝘴𝘬 𝘩𝘢𝘯𝘥 𝘴𝘢𝘯𝘪𝘵𝘪𝘻𝘦𝘳 𝘵𝘩𝘦𝘳𝘮𝘰𝘴(𝘫𝘪𝘬𝘢 𝘱𝘦𝘳𝘭𝘶) 𝘣𝘪𝘴𝘬𝘶𝘵2 𝘢𝘪𝘳 𝘬𝘰𝘵𝘢𝘬/𝘢𝘪𝘳 2𝘪𝘯1 𝘣𝘶𝘬𝘶 𝘱𝘪𝘯𝘬&𝘪𝘤 𝙪𝙩𝙠 𝙗𝙖𝙗𝙮 𝘣𝘢𝘫𝘶 𝘣𝘢𝘣𝘺 2/3 𝘱𝘴𝘨 𝘮𝘪𝘵𝘵𝘦𝘯&𝘣𝘰𝘰𝘵𝘪𝘦𝘴 𝘵𝘰𝘱𝘪 𝘣𝘦𝘥𝘶𝘯𝘨 𝘱𝘢𝘮𝘱𝘦𝘳𝘴 𝘣𝘢𝘣𝘺(1 𝘱𝘦𝘬 𝘬𝘦𝘤𝘪𝘭) 𝘵𝘰𝘸𝘦𝘭 𝘮𝘪𝘯𝘺𝘢𝘬 𝘵𝘦𝘭𝘰𝘯/𝘺𝘶𝘺𝘪 𝘣𝘳𝘨 𝘮𝘢𝘯𝘥𝘪𝘢𝘯 𝘣𝘣𝘺 𝘴𝘦𝘵 𝘵𝘳𝘢𝘷𝘦𝘭 𝘮𝘶𝘴𝘪𝘮 𝘤𝘰𝘷𝘪𝘥 𝘯𝘪 𝘣𝘪𝘢𝘴𝘢 𝘴𝘩𝘢𝘳𝘪 𝘥𝘶𝘢 𝘫𝘦 𝘬𝘭𝘢𝘶 𝘣𝘦𝘳𝘴𝘢𝘭𝘪𝘯 𝘯𝘰𝘳𝘮𝘢𝘭 𝘤𝘻𝘦𝘳 𝘮𝘨𝘬𝘪𝘯 𝘥𝘭𝘮 3 𝘩𝘳𝘪

3y trước

ok2 tq sis🤗🥰

kalau saya lah untuk ibu -Kain sarung -diposable panties -bra menyusu - stokin - baju knit lengan panjang jenis sarung (untuk balik) -pad night long / pad susu - barang mandian - tuala mandi - mask - buku pink -sikat rambut - hand sanitizer (kecik) -stanby makanan ringan biskut/air mineral Untuk baby - labour room pampers sy letak kt luar atas sekali sbb kawan gtau dia beranak bru bru ni nurse amk pamper shaja . baju kita pakaikan sndiri *bju baby *bedung & barut * pampers * mitten & booties Untuk balik nanti * baju baby * barut & bedung * mitten and booties * blanket *mini towel Extra (takut czer) *baju baby *barut &bedung *pampers *mitten booties

3y trước

sama sama ❤️