Jaundice baby kuning baby

Mommies...any tips utk kurangkan kuning baby dgn cepat..sya darah O..bacaan kuning baby 10..risau la kena warded sbb sya berjahit dkt bawah..ada tips x mommies...pleaseee..crying for help😭😭

14 Các câu trả lời

sis try malam2 tidurkan baby jgn ttup lampu.. sy ada tgok video sorg doc nie dia ckp klau ank kuning tidur jgn ttup lampu baru kuning cpt turun..

kerapkan menyusu. lpstu try cari ubat sensei dkt kedai cina. mandikan baby dgn air tu. in shaa Allah cpt turun kuning

1mo trước

Minta bantuan nurse untuk tunjuk ajar. Sakit maksudnya lekapan salah tu awak.

jangan bedung baby, sentiasa kejut dia untuk bangun, kerapkan menyusu.

kene kerapkan susu