Pakar.......

Salam smua nk tanya...ada tak ank2 puan smua umur 2taun lbih lambat bckp ?dan jumpa pakar? Ada tak yg tak pergi jumpa pakar ? Boleh ke kalau tak jumpa?Ank sya skarang 2 taun lebih tpi sudah ada peningkatan.. lagi pun sbelah suami mmg ketrunan jenis lambat bckp ada yg 6tahun bru boleh bckp..sya tnya sbb sya skarang msih alahan teruk .suami pulak slalu prgi krusus jdi takda yg boleh bwakan ank jumpa pakar..trima kasih smua..

1 Trả lời

w'salam. pendapat saya, walaupun keturunan ada yg jenis cakap lambat tak semestinya sama dgn anak kita. bincang dgn suami kalau boleh cari solution lain untuk bawa anak, kalau takboleh juga then bgthu la doc/nurse in charge keadaan sebenar....