Spotting (darah coklet)

Hi mommies esp yang baru first trimester. Sya just nak share journey sya merasa pengalaman pertama “pregnant” selama 9 minggu 4 hari. Petang tadi sya jumpa doktor pakar setelah 2 hari spotting dan disahkan miscarriage 😢 bayi tak sihat dan hanya membesar hingga 5 minggu 6 hari. Doktor sahkan saya ada adenomyosis/endometriosis/pcos. Jadi pada sapa2 mommies yg ada spotting jumpa lah doktor pakar cepat2 ok.

1 Trả lời

Maaf, spotting tu color macam 1st period tu ke? Ada sakit2 perut tak? Saya baru ada spotting harini, dh jumpa doc, soc kata awal lagi untuk scan. Dia suruh pantau je.

3y trước

Allah, semoga dipermudahkan urusan awak