tak kuat alahan

hi mommies ? sy prgnant 7weeks. tp tak ada la kuat muntah2 atau pening, cuma loya2 je dan kerap lapar . normal ke? ni bby first. ada tak yang macam ni.

12 Các câu trả lời

Biasa la tu sis... Ikut org jugak... Ada yg sampai tak leh langsung nak gerak... Ada yg langsung tak dak alahan smpai tak tau dia prgnant... Cam kiter... Tak dak apa... Cuma muntah lepas makan dr mula ngandung sampai sari nak bersalin... Amikkk.... Lrpas bsalin tak dak pa dah... Hihihi... Mmg muntah yg teruk....

5y trước

harap memang ok smpai bersalin la.. tq sis 😊

Saya macam tu sama la 7 weeks . Duk saja saja wek wek. Tapi tak muntan pun. Lapa tu ye baru makan lepas tu lapa balik. Hari ni saya pegi buat buku pink. Doakan ye semoga semua berjalan lancar

5y trước

Td buka buka je sbb hr jumaat. Hari jumaat ramai minum air gula. Jd Nurse suruh dtg balik hari isnin utk cek ape semua 😅

Saya takde alahan masa awal2 sampaikan tak tahu pregnant. Sedar2 je dah pregnant 9w. Tapi ni dah nak masuk 12w baru start muntah2.

5y trước

😅 tu tertunggu tunggu ni alahan.. mintak2 tak nak la kena .

Normal sis.. setiap ibu yg mngandung x sama jenis alahan yg dorg hadap.. ada yg lgsung xda alahan sampailah bersalin.. hehe..

5y trước

Congrats dear, beruntung tau org mcm kita ni yg xda mabuk2, take healthy foods n dont forget to take your pills❤

5y trước

tq dear 😊😊

Sy prgnt anak first dulu xde alahan jgk.. dari first week smpai laa beranak 😂😂..

5y trước

wahhh best nye 😀😀 seronok kalau smpai bersalin macam ni, berat naik bnyak tak?

Kite sama..loya ii n kerap lapa .. Kite geng hihi

5y trước

Angin tu mmg kerap 😂kmbung x laa

Normal jer... 😀😀😀

Congrats sis...

5y trước

tq sis 😊

Tahniah

5y trước

😅 tak tahu lagi smpai bila akan okay. hope memang ok la.