kandungan 30minggu. sakit blkg pinggang. perut bawah sakit. jalan slow.

Hi mommies. Sy mengandung 30minggu. Tengah mengalami sakit pinggang belakang, perut bawah sakit, kerap kencing. Tapi baby masih aktif bgerak. Siapa yg pernah kena? Adakah sy patut ke hosp? Tq

12 Các câu trả lời

Tu normal untuk 30w keatas. Sebab baby dah besar. Dia aktif sampai tendang2 pundi kencing kita. Sebab tu rasa nak kencing je. Nak gerak ke bangun ke duduk ke bersin or batuk, ampu tangan kat bawah perut ye. Kurang sikit sakit tu 😇 enjoy your pregnancy mami ❤

5y trước

Kan...tapi tu la klu Bab tido selalu berebut bantal dgn suami...katanya sejak pegnant ni dah jadi kubu...bantal seme kna amik...Dari bantal besar sampai bantal kecik abis kna sapu...🤣🤣🤣..pasrah la suami sy . .sy ckp nk dapat tdo yg berkualiti ngat senang ke..😆😆😆😆