Sakit bermula Di awal..

Saya mengalami sakit pinggang, perut mengeras, sakit dipangkal rahim, lenguh kaki..semua sakit ne kerap berlaku pada 34 minggu hingga 36 minggu..sekarang saya tidak mengalami Rasa sakit seperti Tu hanya gerakan aktif bayi seperti biasa Dan sedikit sakit dibahagian pinggang..tanda2 keputihan yg pekat..adakah ia normal? Dan adakah masa bersalin Masih lambat lg?

1 Trả lời

mg smuanya baik2 shj dan dpmudahkan segalanya.. Allahuma aamiin...