Ubat Berak

Hi mommies.. Sory, nk tnye.. Lepas bersalin cnfrm kite takut nk membuang kn.. So apa ubat or cara mommies semua untk mudah membuang??

26 Các câu trả lời

Saya makan oren sunkist, doktor pun syorkan, luka cepat sembuh dan lawas buang air besar

Dulcolax. Warna kuning. Kecik je ubat nye. Tapi mujarab.. InsyaAllah..

Ade sis saya Sembelit siap kene buasir pg klinik doc bg ubat smpi skrg ok

Sye mkn buah oren bnyk2 pastu mnum ubt cairkan najis bg lawas n mmbuang

Sy mkn pil je bli kt farmasi..x smpai 5 minit ja dh rsa nk nmbuang😅

Try makan prun. Buah atau air. Mudah2an senang nk membuang

Sy minum ni lpas mkn😊alhmdlh dipermudahkan ...

Sy mnum byk oren, n buah sunquick. Sayur pn sama

Bnyak mkn buah2an

lactulose