blh bersama dgn suami

Hi mommies, skrg sy dh 26 weeks tapi uri masih kat bawah... Kalo uri bawah bahaya ker bersama dgn suami? Tlg share opinion ye mommies. Tq

13 Các câu trả lời

Uri dkat bawah selalu doktor tak bagi bersama husband lagi, bleh terjadinya pendarahan.. bawak bersabar 🤭🤭 Bagitau suami elok2, klau suami tak paham suruh doktor yg terangkan. Tapi klau isterinya pun tak faham jugak, tak dapet la nak nolongnya.. 🤭

ade mommy kata bahaya.. jgn buat keje berat2.. kalau nk brsama pn slowly la.. mintk nasihat dkter.. sy pn uri kt bwah.. rahim pn masih kt bawah masa last scan aritu.. hopefully ok je la nnti.. skarang 18w..

5y trước

in sha allah mommy.. you too.. 💕

Dinasihatkan stop dulu bersana. Takut pendarahan teruk je. Takut bila kita klimaks, tekanan tu boleh buatkan kita berdarah camtu la lebih kurang.

Doc pesan kt saya tdi xboleh bersama suami sya Pn uri kt bwah jgak bhayaa takod tmpah darah

Kalau kpala bayi kebawah bahaya x sis?sbb kpla baby sy kebawah.kndungan br 18 mnggu

5y trước

Klau baby kepala kt bawah x bahaya... Boleh bersama cm biasa

Sebaiknya elakkn bersama. Lg lg klu tahu uri kt bwh stage boe

Bahaya... Takut bleeding... Bahaya utk ibu dan bayi

Uri d bawah ..elakkan bersama.. nnti bleeding

bahaya, better consult doktor dulu. 😊

Bahaya sis...bttr elakkan dahulu...