URI DIBAWAH BERSAMA SUAMI

Hi mommies.. saya sekarang 24 weeks (6 bulan) last checkup uri masih kat bawah.. tapi malam tadi saya baru lepas bersama suami setelah sekian lama tak bersama.. tetiba rasa tertanya-tanya adakah bahaya ye ? Siapa ada pengalaman….help #firstbaby #ingintahu #firstmom #pleasehelp #bantusharing

2 Các câu trả lời

Hi mummy, saya pun baru scan kelmarin utk 20week. Doc pun bagi tau uri saya dekat bawah lagi. Tp doc ada cakap nak bersama boleh cuma jangan lasak2. Kalau ada keluar spot atau cecair darah lps bersama cepat2 ke hospital katanya.

1y trước

Alhamdulillah… tak ada keluar apa2 spot pun..

awak ada rasa skit ke? biasa sy dgr, 24w awal lg..nnti akan naik

1y trước

Sakit sbb dah lama tak bersama je lah.. sakit lain takde .. baby okay je lah gerak gerak..