blh bersama dgn suami

Hi mommies, blh bersama dgn suami masa weeks16 sbb sebelum pernh keguguran.. Takot

2 Các câu trả lời

Blh sis.. Tp mntak suami xlasak sgt. Slow & steady je... Sy pun pernah gugur & dh hamil balik. Mula2 risau jgak nk bersama tu.. Tp pesan dkt suami jgn lasak2. Setakat ni ok.. Xde mslh apa. Sy start bersama pun masa week 10...1st trimester.

Boleh. Sis dlu pun prna kgguran lebih dr 3bln kandungan sis brsma dgn suami so far ok tp jgn kasar dan jgn terlalu kerap jg ye. Google posisi yg disarankan