Anak Suka Hisap Jari.

Hi mommies. Siapa anak dia suka hisap jari mcm ni. ? Macam mana nak bagi die tak hisap jari.? Anak sy genap 3 bulan, lepas kenyang menyusu die akan hisap jari. Kalau sy tarik dan sua nenen lagi, die akan menangis. Selain bedung & bg puting, ada cara lain x?

Anak Suka Hisap Jari.
30 Các câu trả lời

Ank sye umur 7 thun msih hisap jari...tpi utk tdo mlm je...srart umur 3 bln dh hisap jari....

Pastikan jari anak bersih..saya bg dia pgg kain xberbulu😅bio dia cuci lidah sekali

Tu normal..biarkn je.. mse dy dlm prut pon dh isap jri dh..make sure brsih je tgnnye

normal tu, pstikan sja tngan baby bersih klu bole lap guna tisu basa dettol tu

Ank sya dlu, sya bgi puting..bila dia capai apa2 barang xkan msuk dlm mulut

Baby saya pun mcm tu juga . Kalau lepas mandi msti akan hisap jari

Sm jugak sis... Ad sy trbc artikel, tu cr bby menenangkan dri

Org tua2 kate anak hisap jari nk dapat adik baru 🤭

5y trước

Xleh nk adik bru sakit branak boleh rsa lg ni sakitnya😂

Terima kasih semua utk info2 yg baik. 😁😁😁

baby sofea pun sama,lepas nangis dia hisap jari