Anak suka hisap jari

Mommy ada x ank yg suka hisap jari? Ank sy skg 6bulan lebih dia suka sgt hisap jari, dah bgi pacifier tpi dia xnak. Okay ke klu ank hisap jari? Kdg mlas juga bila org lain nmpk ank kita hisap jari mcm2 yg drg ckp #SeriusTanya #SeriusTanya #firstmom #firstmom #ingintahu

1 Trả lời

OK je self soothing. Pastikan ia tak jadi tabiat dia. Dan hisap jari ni salah satu perkara baik, kamahiran sebab dia tahu self soothing, gigi nak tumbuh.