Sakit di pergelangan tangan

Hi mommies, sepanjang preggy selain dari bengkak di kaki. Pernah tak mommies sakit di pergelangan tangan lagi lagi pada urat ibu jari.. Boleh share pengalaman mommies buat apa ya. Boleh pegi berurut tak? #pleasehelp

16 Các câu trả lời

Sama macam saya. Sekarang tgh tunggu hari je nak bersalin. Sakit tangan belah kiri. Dah sebulan lebih kena. Bangun pagi auto lemah tangan ni.

1y trước

Yeee betulll sangat 🥹🥹 wah semoga urusan bersalin awak dipermudahkan yaa🌈