Sakit di pergelangan tangan

Hi mommies, sepanjang preggy selain dari bengkak di kaki. Pernah tak mommies sakit di pergelangan tangan lagi lagi pada urat ibu jari.. Boleh share pengalaman mommies buat apa ya. Boleh pegi berurut tak? #pleasehelp

16 Các câu trả lời

sy pernah kena de quervain syndrome. beli ni je. kalau sis Ada pkai gelang time pregnant ni,buka..

10mo trước

Baru tahu namanya, dan wujudnya benda ni. Sakit gila masa kena masa lepas bersalin haritu. Menangis2 😂

i tengah alami sekarang. especially bila bangun tidoq. sakit nak mampus belah kiri

10mo trước

Ye sis, sapu minyak angin jelah. Nak pegi urut takut pulaa 😬

Tengah alami di tangan kiri.x urut pun.takut pulak nk urut

7mo trước

Beli wrist support. Membantu siket je lah. Tu pun klau waktu pagi & awal pagi, xleh bawak bincang sakit dia. Susah nak susukan baby

sedang alami skrg. sy sblh kanan. x blh urut. sapu2 minyak angin jela

Boleh sebab carpal tunnel syndrome yg lebih kerap jadi bila hamil

carpal tunnel syndrome atau de quervain?

10mo trước

bangun tidur, tgn xleh genggam.. nk gosok gigi susah. sy try sapu2 minyak, magnesium oil, buat stretching sikit. reda kejap. kalau tgn lama x gerak, dia cramp balik.