Ketahui cara ini untuk tidur yang nyenyak sewaktu mengandung!

Hi mommies semua🥰 Waktu mengandung ni, ibu-ibu semua mesti serba tak kena kan?😅 Nak dapat tidur dengan nyenyak memang kadang-kadang susah sangat kan?😞 Jom ketahui Punca tidur tidak nyenyak dan Cara untuk mengatasinya pada gambar-gambar di bawah😉 Make sure baca sampai habis ya dan 'Follow' post ini untuk simpanan masa depan mommy ya😘

Ketahui cara ini untuk tidur yang nyenyak sewaktu mengandung!
11 Các câu trả lời

Struggle jugak lah.. Saya biasa hanyalah masalah badan terlalu panas atau lenguh. Xselesa bantal last2 tdo x berbantal 😁. Klu panas sgt gi mandi kerbau skit sblm tidur. Btw Alhamdulillah selain dr itu sy always tidur nyenyak. Baby gerak aktif pun mula2 je mcm lmbt skit nk lelap tp sy ni agaknya King of tidur 😆

Heart burn, susah bernafas bila baring, otak pun ligat fikir bayangkan macam mana bila baby dah lahir nanti semua jadi punca susah tidur masa 3rd trimester ni. Dpt tidur nyenyak 4-5 jam pun dah bersyukur lega lah jugak 😅

sjak2 trim ke 3 ni rasanya x pernah lena tidur.. slain blik2 nk kencing.. tdur posisi ke kiri.. ke kanan smua x selesa.. trlntang lg x boleh. rasa sesak nafas😣

Trimester 1 dan ke 2 sy ok smua norml.. trimester ke 3 sush nk tdo sb x lena pert smakin mmbesr.... so tdo ngiring knan kiri je als kn bntal..

mngiring ke kiri ke kanan smua x selesa. susa nk tidor.. skit pinggang.. baby asyik mnendang.. trlntang lg la x dpt.. rasa sesak nafas.. 😅

tdo mlm pling mnguji ksabrn...tdo klu xdpt bntl 3-4 bji mmg xsah..tp klu pg..xpyh bantl pn leh lena sndri😂

Saya mandi air suam / panas. Memang berkesan untuk buat badan rasa segar dan tidur lebih nyenyak

Klau sy plk tidur mnyndar bru dpt tdr..

sakit tulang punggung dan kerap kencing

suka minum susu panas sblm tdo😁