TIPS UTK TURUNKAN BERAT BADAN

Hi mommies semua. Nak tanya ada tak mommy2 kat sini berat naik mendadak masa 18weeks. Saya baru balik checkup and saya naik mendadak sari 58KG ke 61.8KG. So skrg doctor pantau dahulu sampai next checkup. Ada tak tips2 utk turunkan berat. Risau sgt ni. TQ

9 Các câu trả lời

sama lah sya pn sma jgk..19 weeks..booking haritu berat 57kg msa tu bru 16 weeks..skrg dh 60 kg..2 minggu naik mendadak..sya kena chckup sbulan 2 kali sbb buku ada sticker kuning..tu kena mnm air gula lgi skli..next week bru tngk blik mcm mna..ni naik lgi berat ni 1 kg skrg dh hdi 61kg..risaunya naik mendadak mcm ni..