complete miscarriage 💔

hi mommies, selama ni saya selalu fikir saya kuat. saya jarang sakit. Hari ni saya di uji dengan kehilangan anak dalam kandungan. Kali ni saya betul2 ‘down’. Saya betul2 tak kuat. Sakit dan kehilangan itu sangat berat bagi saya 😔 Walaupun ini bukan kali pertama saya saya hamil, tapi kehilangan tu tetap terasa. Doakan saya terus kuat untuk hadapi dugaan ini 😭. #daripadaAllahkitadatang #kepadaAllahkitakembali

complete miscarriage 💔
24 Các câu trả lời

Speedy recovery sis 💞 semoga cepat sihat and ade rezeki baby lagi lepas ni k. No worries 💓