complete miscarriage 💔

hi mommies, selama ni saya selalu fikir saya kuat. saya jarang sakit. Hari ni saya di uji dengan kehilangan anak dalam kandungan. Kali ni saya betul2 ‘down’. Saya betul2 tak kuat. Sakit dan kehilangan itu sangat berat bagi saya 😔 Walaupun ini bukan kali pertama saya saya hamil, tapi kehilangan tu tetap terasa. Doakan saya terus kuat untuk hadapi dugaan ini 😭. #daripadaAllahkitadatang #kepadaAllahkitakembali

complete miscarriage 💔
24 Các câu trả lời

Salam takziah sis. Sy pun pernah mengalami. Sakit kehilangan tu memang tak terkata. Semoga sis kuat

3y trước

terima kasihhh 😔💔

Salam Takziah sis..Smoga Terus Kuat,Tabah dan smoga diprmudhkn smua urusan sis..Aammiinn

bertabah sis dn teruskan berdoa mnta ketenangan dan kedamaian hati.. God bless You. 💗

salam takziah sis... semoga diberikan ktbahan dan dpmudahkan sgala urusan sis amin

Salam takziah, semoga diberi kekuatan..speedy recovery ❤️❤️❤️❤️

𝘴𝘦𝘮𝘰𝘨𝘢 𝘵𝘦𝘳𝘶𝘴 𝘬𝘶𝘢𝘵 𝘴𝘪𝘴

Salam takziah sis. Banyakkan berehat, cepat sembuh & stay strong ya 🥰

takziah banyakkan bersabar dan semoge cpt sembuh aamiin

slm takziah sis.. semoga tabah dan sabar dgn dugaan..

Takziah sis.. Sabar ye.. Semoga sis terus kuat..