Pilih Nama Baby

Hi mommies, selalu nya kandungan berapa bulan ek mommies akan decide nama baby. Excited sgt ni sbb dah standby nama baby boy and baby girl

21 Các câu trả lời

Hahaha.. nk share kisah pengalaman mncr nma baby🤗.. mase mule² tau tu.. suami suh cari nama terus.. die kata susah nak cari nama nanti😂.. Isteri die ni mencari la dr x buat ape duk uma kan.. mase tu baru sebulan lebih kot.. Target anak lelaki😂.. mmg ingatkan anak lelaki.. x cari pun nama perempuan.. mase 25weeks p scan.. doktor kata komfem perempuan😬.. di situ lah bermulanya pencarian nma 'babygirl' (gelaran ayah dia) bt masa skrg😅.. Skrg dah 30weeks.. masih duk edit² nama anak lagi😂.. Nama boboi kite simpan dulu utk masa hadapan😜.. so.. kesimpulannya sis.. cari je nama baby boy or girl siap²😉💐..

5y trước

InshaaAllah...😊😊😊😊

Saya awal2 pregnant tu ada jugak belek2 buku nama2 baby tapi masa tu just mix and match sesedap hati je. Tp masa 23w, bila dah scan and tau gender baru excited nak cari betul2. Tapi still jugak pilih nama utk both boy n girl. Tkot scan lain, keluar gender lain. Hahahaha.

Sy tggu hari pn xde decide nama lg.. Suami pn wat xtau je.. Cme nama perempuan byk legar2 kt otak.. Nama baby boy xde idea.. Jantina pn xtau lg.. Xtau nk letak nama ape karang.. Huhu

Sy 7weeks aritu dh start cari nama baby..terus buat list name bby boy n girl..standby awal2..ada ke idea terus tambah lagi nama list..xcited sgt..ank first..hehe..

Nama baby sy da decide mse awal2 preggy lg..dah pilih 1 Nama boy, 1 Nama girl.. then Bila dpt tau je jantina baby terus pgl baby dgn nama yg sudah dipilih.. 😍😍

Dr mula,thu preggy dh cri stg lmbt2 pening pkiaq.. lpas tue ramai la tukang nk bg nama.. Girl: nk boh nama nur immy kharlisa Boy:habib khuzaifah/khuzaimah

Awal2 preggy anak2 dh pilih nama utk bakal adik diorg ni.. Yg abg pilih nama boy yg kakak pilih nama girl.. 😂😂 nmpknya mami dedi kene redha je la..

Sy dr awl dh panggil nama dia... mmg masa tu ingt baby girl... 😅 Masa 20wk bru tau rupanya boy.... So skrg dh tukar la nama dr amra jd amar...😊

Dr baby 2 month dh decide nama utk panggilan dlm perut..tp letak nama unisex..Imaan..tp bila scan n tahu gender bru cari nama girl..dan combine kn..

Klau sye, dah beranak bru cari nama bby.. sbb selalunya cari bnyk2 pastu bgthu suami smue dia xbrkenan.. haha last2 soh dia je yg decide.. 😄