Pilih Nama Baby

Hi mommies, selalu nya kandungan berapa bulan ek mommies akan decide nama baby. Excited sgt ni sbb dah standby nama baby boy and baby girl

21 Các câu trả lời

Hihi da simpan siap2 nme bby boy n girl.. Xbgthu ayh dia lagi.. Ayh dia pom mcm da ada nme je.. Berebut nk bg nme la nnti 😂😂😂

sy dr awal dh cari tp sampai skrg tk jumpa 😂 lg sebulan je due sy..tunggu bby keluar la pk. sakit kepala dh mencari. sy agak cerewet 😅

5y trước

tula..paling pening bila cerewet mcm sy. semua tk kena 💆🏻

mcm sy da tau awai2 preggy dulu , usap prut smbl sbut nma 'Muhammad' , xsngka bila scan ngam2 baby b0y 😂

Sy dh 34 minggu tp belum jumpa nama😆 yg 4 org sebelum ni, 6 bulan dh jumpa nama😆

Dari awal pregnancy dah cari2 nama anak yg sedap dan bagus maksudnya Excited 🤭

dh scan thu grr or boy pilh 2 nme lki n gril time lahir trus letak

4-5 bulan kalau excited awal2 tahu pregnant pilih siap2 hehehe

Awl2 dah stanby 1 nama boy n 1 nama girl.

Sy 6month Takde idea lagi name ape 😅

Sy akn cr nama slps bersalin...hehehe