kerap kencing n sakit bhgian dada

hi mommies, saya pregnant dah 7w. malam2 tidur mesti terjaga sbb rasa senak sangat nak terkencing n rasa sakit sangat kat dada even dah buang air. selalu saya mesti dah tak boleh tidur sbb rasa sakit sangat bhgian atas perut. saya akan duduk ja and cuba keluarkan angin sendawa ada la rasa kurang sikit. kadang rasa loya jugak. saya nak tanya kenapa ya selalu mcm ni? sbb angin dlm badan ke? saya ada salah makan ke? saya nak kena buat apa ya kurangkan sakit?

1 Trả lời

Pedih ulu hati. elakkan aktiviti/makanan/minuman yg menjadi trigger kpd pedih ulu hati

12mo trước

baik tq jawab soalan saya