kurang makan, gastrik, sakit ulu hati ada effect kt baby tak

hi saya pregnant tak boleh masak sbb loya bau masakan. makan kadang lalu kadang tak lalu. selalu makan pun share dgn suami sbb makan sikit ja. skrg pagi2 jadi cepat lapar perut angin, slalu makan biskut n buah ja. tapi makin menjadi2 pulak sakit perut ni sampai gastrik n sakit kat ulu hati. jadi tak selesa lgsung seharian n sakit ni buat rasa lemah badan wlaupun dah jamah nasi sikit. ada solution tak. saya taktau dah nk makan apa pagi2 bgi tak sakit perut gastrik n hilangkan sakit ulu hati. risau effect kat baby

1 Trả lời

Sy pun mcm tu jgk gastrik.. setiap masa pedih ulu hati tp sy masi selera mkn 🤭 jd setiap kali sakit sy mkn la

10mo trước

hilang kejap je sis.. lepastu dia dtg balek.. tp klo mkn setiap masa pulak takut gemuk nt😄 sy minum air je utk hilangkn sakit skjp2