Seluar Dalam

Mommies, saya nak tanya. Alhamdulillah kandungan saya dah 6 minggu, boleh tak sy pakai seluar dalam yang jenis macam munafie tu. Sebab seluar dalam saya kebanyakannya jenis macam tu

1 Trả lời

Xbole rasanya. Sbb masa pregnant ni kita digalakkan pakai yang longgar2 . Kecian baby nnt terjepit dkt dalam perut mommy 😄

5y trước

Ya sy pn beli sluar dlm baru. Sbb sy pn pakai sluar jenis munafie. 🤣 sluar tu sy simpan nnt masa pantang bole pakai untuk kempiskan balik perut.