Pampers

Hi nak tanya pampers NB mmg jenis main lekat ke? Yg pakai sarung mcm seluar tu takde ke sbb sy tgk pampers NB tdi semua main lekat

2 Các câu trả lời

Rasanya pampers jenis pants ni dicipta utk anak2 yg lasak.. So saiz pun ikut umur la, ada pun utk baby yg dah start lasak, gerak sana gerak sini masa nak pakai kan pampers.. NB rasa nya mmg yg pelekat je, sbb dorg tak bnyk kerenah masa pakai kan pampers.. Plus tulang NB baby masih lembut, tak sesuai pakai pants..

2y trước

Pampers NB jenis barut ada ke?

Xpernah jumpa lg yg sarung je sbb baby NB tulang lembut lg. Jadi mmg dia suruh utk baring bukan duduk ataw bdiri time nk pakaikan pampers