Lepas Bersalin

Mommies saya nak tanya lah, ada tak yang macm saya? Before pregnant gigi saya memang cantik tak ada yang jarang. Tapi lepas bersalin saya perasan gigi saya tengah jadi jaranglah mommies 😓 normal ke? Ada ke yang macam saya? #bantusharing

4 Các câu trả lời

sepupu saya sama mcm sis. lepas dia beranak habis tunggang langgang gigi dia padahal sblm tu cantik sangat rata. ni dah dua tahun dia turun naik klinik gigi kerajaan tu. tunggu turn pasang braces. mcm mcm prosedur. bedah dan banyak kali😬 semoga sis baik baik sahaja

2y trước

Terima kasih sebab komen. Sy igt sy sorang 😭😭 nangis sy depan cermin 🤣🤣 tekejut

Ni normal sis sebab kalsium yg ada kat kita dh bagi kat anak masa dalam perut. Kalau kita kurang ambik kalsium memang akan alami some gejala macam sakit2 tulang, kebas2 kaki, n gigi mudah tercabut

2y trước

Terima kasih🙏🏻

pergi dentist & tanya.

pergi klinik gigi

2y trước

Baik. Tq 🙏🏻