Akhirnya gugur lagi.....

Hi mommies, saya keguguran lagi smlm. Ini keguguran kali ke-2. Ptama kali haritu tahun lepas. Kedua2 ni situasi yg sama : baby stop growing at 7w, tiada heartbeat masa repeat scan 9w. Lepastu jatuh sndiri at 10w. Tanya Dr pakar, Dr tak dpt explain knpa jd berulang mcm ni.. Ada sesiapa mgalami situasi seperti saya? Utk kandungan yg strusnya, kalian semua bgaimana mgelak kguguran drpd berlaku? #ingintahu #pleasehelp

18 Các câu trả lời

Salam takziah. Sy pon situasi sama mcm sis, repeat scan 9w tp xde growing at 7w, heartbeat stop. Dah 2x ulang hospital. Doc suruh tggu lg sbb janin masih kt dlm. Sy TTC 5 tahun utk dptkan ni. Sy tumpang comment kt sini & baca comment org lain utk dptkan semangat. Tq all