Tak pakai bra

Hi mommies, saya first pregnancy. nk tnye tkpe ke klau time preggy xpkai bra.. sbbnya saya 24jam mmng dduk kt rumah n dari pagi smpai tidur malam saya xpkai. klau keluar mana2 tu saya pkai la.. Payudara pon mkin mmbesar dan saya risau nnti lps beranak dia mngecut😅 nk beli bra besar tkut mmbazir pulak, nk pkai yg skrg pon ketat n tak selesa nsib ad bra extension.. Kdang risau jgk sbb ad yg kata nnti payudara kendur la, xanjal n tegang la. Risau la nnti ciksomi tak berkenan pulak. #pleasehelp #seriusnanya

1 Trả lời

lama2 kendur sis . pakai tapi jangan pakai Yang ada besi & ketat. saya beli nursing bra. kiranya ada klip kat bra . selesa. time pregnant yang first tu , muat sebab tengah pregnant kan. tapi bila keguguran, tiba² tak muat , sebabnya saya beli terlebih besar 3 helai & satu helai yang muat². cuma sehelai tu je yang betul² muat even time dah gugur masatu . ni pregnant semula, saya pakai semula yang 3 helai longgar tu 🤗 kita akan pakai dekat setahun lebih gak sis kalau nanti menyusu badan , boleh simpan untuk next pregnancy gak

2y trước

Ooo okey sis tq utk jwapannya..