maaf soalan ini

saya dari first pregnant smpai skrng 32 minggu klau dduk rumah tk prnh pkai spenda,sbb tak selesa ,kerap kencing lpastu basah,tapi nanti akhir2 nk brsalin mcm mne nk thu klau dah keluar tanda nk brsalin?atau memang kene pakai spenda juga?

1 Trả lời

Tak payah la guna klu tak selesa. Smpai bersalin pun takpa. Nnti klu ketuban pecah ka apa. Kena alert dengan warnanya. Sbb nnti dktor akan tnya. Tpi xsemua pecah ketuban. Sy second pregnant xda pecah ketuban. Ada contraction ja