Adakah susu badan?

Sy pregnant 14w.. bile picit pyudra..ade kluar sdikit cecair bwarna putih..adakah itu susu badan.. bile pakai bra..trasa mcm bengkak je..klau xpkai..bru slesa.. boleh try pump ke x eh..maaf soalan mcm merapu..#seriusnanya

2 Các câu trả lời

ya btl ia adalah susu bdn .tp seelok2 nya jgn di pam..biakan shj hngga puan slmt melahirkan .sbb ms lepas melahirkan kita sgt2 memerlukan susu pertm yg terhasil dr payudara mommy utk bby..sbb susu pertm itu mengandungi antibodi yg kuat utk bby.. ia d pnggil kolostrum..jd puan jgn pam ea...tggu hingga selamat melahirkan kalau nk pam ms tu br leh pam.. di sini sy sharekn link ttg susu pertm tersebut..iaitu kolostrum..hrp dpt mmbntu puan utk memahami ttg susu trsebut..mg dpmudahkan segalanya. aamiin.. Khasiat Susu Kolostrum Yang Sangat Membantu Pertumbuhan Si Kecil https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://hellodoktor.com/keibubapaan/bayi/khasiat-susu-kolostrum/%3Famp&ved=2ahUKEwjE5OvyqcTvAhX2zjgGHb2kBVYQFjACegQIFhAC&usg=AOvVaw14Pew_PJQUwBGTt3UZJ7UC&cf=1

jgn pam kak... baby tak keluar lagi, biar je susu tu x mengganggu pon. kalau di picit memang akan keluar 😅