32 minggu

Hi mommies, saya dah 32 minggu. Memang normal ke sakit kat bahagian ari ari tu sampai susah nak tido mengiring kekanan kiri, nak bangun dari tidur, nak berjalan. Perut tu terasa berat yg amat. Tengok orang lain gagah lagi berjalan. 😅

5 Các câu trả lời

Normal sis utk last trismester sakit2 mcmtu..baby da kebawah tu..memg sakit skit nk bjlan ke ap..enjoy ur pregnancy..rindunya nk mgandung 🥰

normal sis kalau sakit bhgian tu sbb bby dh msk laluan... kcuali time buang air kecil trasa skit itu mgkn air kncg ktr...

Sma la. Baby asyik mengeras jer. Rsa tegang ya amat.

32 mnggu...blk2 mngeras..normal ka

normal sis