Sakit ari ari

Saya baru 32w, tpi bawah perut terasa berat sgt kali ni. Kdang terasa susah nak bernafas, tidur mengiring pun dh rasa berat nk tampung perut ni, tiba2 rasa loya jgk. Ada yg rasa sama mcm ni ke? Takkan nak beranak dh plk, sbb baru 32w 😅

2 Các câu trả lời

sy 34w pun rsa mcm tu jln pun dh mcm penguin dh trkengkang² 🤣 sbb nak kurg kn skit kat ari² tu sbb mmg bby dh trun kn kpla dia dkt pelvik tu klu tdur pun mengiring smpai x dpt nak blas pusing balik sbb mcm keberatan sgt dn kita mmg akn ada rsa sesak nafas bila dh mkin smpai dkt 3rd tri ni sbb bby dh mkin bsar dia dh ambil byk ruang jgn risau ye sis slgi blum ada tnda pecah ketuban ke kluar lendir coklat² atau drah itu blum lg nak bersalin jgn risau ye sis

12mo trước

sma² aamiinn³ yrb

normal tu;)