Sakit kelankang masa tidur mengiring

Hi mommies, nak tanya. Kalau setiap kali tidur mengiring kiri/kanan, sakit takleh bawak bincang. Terlentang lena pula. Jadi kita memang kena always tidur mengiring ke walaupun sakit sampai susah nk bangun?

1 Trả lời

Ya betul. Apa yang awak rasa tu memang normal. Lagi2 hujung trimester sebab baby yang semakin membesar dan menekan bahagian bawah kita. Itu yang buat rasa sakit. Jangan tidur terlentang tau awak. Bahaya untuk baby. Saya waktu ni tidur duduk dengan bersandar kat kepala katil. 😢Keliling saya letak bantal untuk selesa.

11mo trước

ya Sama ..tkselesa tidur mengiring...sy skrg dh 36w..bila mengiring ke Kiri/ kanan baby duk tolak2 smpi ke katil Rasa...smpi senak dkt pinggang...so terpaksa pusingkan badan tidur terlentang..sengetkan ckit je bdn..letak bantal pregnant kt pinggang bagi rasa selesa ckit