Benang terlepas.

Hello mommies. Saya baru je bersalin 15 hari lepas. N malam ni saya check panties ada benang jahit masa bersalin. Benang tu memang akan terlepas sendiri ke ? Atau dia akan tertanam jadi daging ? Halahhh saya dah risau. Taknak kena jahit lagi. Saya nak check sendiri tapi takut nak mengangkang luas². Otak saya terlalu negative. Takut nanti terkoyak lagi besar. 😭 #firstmom #bantujawab #SeriusTanya #ingintahu #Sharing_dong_Bund a

17 Các câu trả lời

Betul, tu benang jatuh means luka dan cantum n start kering. Saya seminggu benang dah jatuh. Minta husb check kan luka ya if takut.

ye ada yg terlepas sendiri jgn risau klu ada rasa sakit sangat2 tu better pergi chek dr.lama2 benang tu akan reput sendiri

terasa ngilu baca komen2 mommy KT sini.. Sy tgh tggu hari je ni nk bersalin.. takut tu x pyh ckp la...

ada rasa sakit tak? sllunya 2weeks sakit dah kurang. Klau masih rasa sakit sgt maybe benang trlepas

memang ada yang akan tercabut sendiri bila dah bercantum. awak takpernah tengok sendiri ke jahitan tu?

2t trước

faham. macam saya haritu mmg ada nampak benang jatuh, tapi saya check jahitan okay elok bercantum, kalau tak berani cuba suruh husband tengok kan ya. misi check tak?

Kalau xde rasa sakit maksudnya kulit dah bercantum.. Mmg benang akan terlerai sendiri..

normal