1-2 weeks pregnant

Hi mommies! Saya baru check upt guna clear blue and tulis situ pregnant 1-2 weeks. Perlu ke saya pergi jumpa doktor untuk buat scan atau macam mana? Saya ni first pregnancy.

2 Các câu trả lời

Sis kira drpd LMP sis dah berapa weeks? Sya pun bru je cek upt last week.. Tp ikut drpd lmp sya bru 6w..tp saya belum pergi scan lgi.. Sbb baca2, orang kata awal lagi takut tak nampak apa... Jdi sya & husb decide pergi scan on 8weeks mcmtu...tp if anything jadi in between kami gi awal scan.. Tp org kata kalau nk cek/scan awal boleh je utk make sure prgnncy tu bukan prgnncy luar rahim... Hrp membantu😊

9mo trước

betul..macam saya masuk 6weeks tiba2 bleeding sikit, esoknya bertambah sikit, gi tvs scan doktor xnampak kantung dalam rahim, rupanya di tiub fallipion kiri. alhamdulillah selamat operate semalam

Hi! Awal sgt untuk pg scan nnt tak nampak kantung. Better tggu at least 6weeks terus boleh nampak. Untuk early stage ni dah cukup you guna clear blue

9mo trước

Ohh faham. Thank you sis!