Upt biasa samar, tapi clear blue tunjuk pregnant 1-2

Hi, saya lewat period 5 hari dah, Hari ke 4 lewat saya check upt positif tapi samar samar , tapi lepas saya beli clear blue tunjuk 1-2 weeks pregnant. Harini check masih samar lagi .. normal ke, makin Samar pulak tengok nya.. macam mana pengiraan kehamilan. Kalau ikut Kan, tarikh pertama saya period terakhir 20/3/24

Upt biasa samar, tapi clear blue tunjuk pregnant 1-2
2 Các câu trả lời

mgkin awal lg sis..klu repeat msih samar risau chemical pregnancy je.sy 2x dh kne cp ni

tu bukan 1-2w. check balik kotak clearblue tu..ada tulis brp week

2mo trước

bukan. check dkt kotak tu awk..membaca amalan mulia