Upt biasa satu line clear blue pregnant 1-2 week

Hai mommys ...nak tnye ..ad any one can share pengalaman ...saya ad check upt biasa tapi naik satu line...tapi bile check guna clear blue naik pregnant 1-2 week...

Upt biasa satu line clear blue pregnant 1-2 week
7 Các câu trả lời

sama mcam saya skrg.... upt biasa cek samar2... last2 beli yg clearblue digital... 1-2 weeks jgk mcm ni.. awl lg kot.. saya bru nk cek klinik esk... kalau ikot kiraan period, dah masuk 8minggu..saya pun xpasti....

2y trước

yke..tahniah sis...sy ad test skli lg hari ni guna clear blue jgk..tp dy naik not pregnant..maybe tkde rezeki lg kot..

Walaupun kite pregnant . Check upt biasa memang naik satu line kalau hormon tak cantik . Clear blue boleh detect walaupun hormon takcantik . Sebab tu sis check clear blue sis pregnant .

Mungkin sebab baru lagi kot. Pengalaman saya dulu upt biasa naik 2 line tapi samar2. Clearblue tulis 2-3. Biasa 3 pekat sikit sebab dh 5 minggu ke atas time tu

2y trước

oow mungkin la ..hehe..thank you ya respon..5hb nt bru sy pegi scan ..

Mungkin awal lagi. Sy test guna strip ada double line tp tak sama terang la, lg 1 line tu pudar sikit. So sy beli je CB check, naik mcm sis 1-2w pregnant.

2y trước

tahniah sis...

Sbb tu ramai pakai clear blue yg digital ni, yg murah2 tu kadang awal sgt die tk nampak. Tahniah sis

2y trước

tq sis..tp maybe.tkde rezeki lg kot..sbb td check skli lg naik not pregnant ..huhu

Sis tggu lagi seminggu try lagi sbb maybe baru sngat, tapi insyaAllah clearblue dah betul tu. Tahniah sis🎈

2y trước

sy ad try skli lg...tp dy kluar not pregnant ...maybe tkde rezeki lg kot...its ok..btw tq yg menjawab soalan sy n share ilmu..🥰

maybe awal lg tu