Overthinking

Hi mommies. Saya baru 14 weeks pregnant.. Macam mana nak tahu bayi dlm kandungan sihat2 saja ya tanpa buat scanning? Saya selalu overthinking sbb sblum ni pernah ada sejarah missed miscarriege. Ada apa2 tanda/ tips tak untuk tahu bayi sihat saja dalam kandungan danbaik2 sahaja?

2 Các câu trả lời

selagi x keluar ketulan darah. insya allah bby oke .. tnggu 5bln keatas dh boleh rasa bby tendang .. dh boleh pantau ikut pergerakan bby je .. buat masa skrg .. jgn stress .jaga mkn .. bnykkn rehat .. insya allah bby sihat sihat saja..

6mo trước

Tq sis di atas nasihat.. saya cuba amalkan ya. Doakan urusan saya sis. ❤️

sis beli la fetal doppler. 16 minggu dah boleh guna. sy hari2 dengar heartbeat baby 😆