Gerakan bayi

Hi mommies , saya 1st time mom dah 22 weeks & ingin tahu normal tak kalau bayi jarang gerak dlm perut. Ada hari saya rasa kerap gerakan tu , ada hari mcm slow down sikit gerakan tu. Mcm semalam baby mcm kurang gerakan, saya pun jd risau pulak dah jd overthinking pun ada. Saja nk tanya pendapat mommies yg lain kalau ada pengalaman sama mcm saya. Terima kasih.#firstmom #firstbaby #ingintahu

1 Trả lời

22 weeks biasa belum mula lagi kiraan gerakan baby..cuba pantau dulu if masih kurang jugak, terus pergi emergency

1y trước

Hmm itula takut saya yg kurang rasa sbb saya agak chubby , tp itulaa overthinking pulak nnt. Ok , terima kasih atas reply puan. 🥰