Tanda untuk tahu bayi xok

Bagaimana nak tahu bayi dalam kandungan ok ke x ye..selalu baca cter jantung baby xde, dah terhenti..or baby mati dalam kandungan...kalau awal kandungan ad tanda ke untuk detect..sbb sy risau..

2 Các câu trả lời

sy masa first trimester smpai 17w.. sngt risau sbb xrse pergerakan. kerap jugak la scan. bila 20w dh rse bby gerak kurang risau. just pantau kalau ada bleeding je

dr pgerakan sis bru thu bby slamt ke x dan tmsuk scan or pon kuar tnde drh ke 😊pkr pstif sis jgn pkr bkn2..dan jgn stress2