Nak pakai syampu apa ni

Mommies pakai syampu apa msa ngndung ni? Saya byk syampu kt rumah tp yg ade SLE SLS .

6 Các câu trả lời

saya pakai je syampu apa yg biasa saya guna. sebab bukan kita biar dia lama atas kulit kepala, syampu, terus bilas bersih2. kalau tak yakin, boleh refer list ni. https://www.15minutebeauty.com/pregnancy-safe-drugstore-shampoos.html

Maaf nk tnye, shampoo pn ade yg xleh guna ke? sorry first time pregnnt..

saya pakai je apa yang saya pakai sebelum ni. tiada masalah puan.

saya pakai je syampu mcm biasa

syampu mama choice.

Herbal Essences

8mo trước

Yg mana satu? Sy ada yg argan oil