Alahan syampu

Ibu2 sekalian, nak tanya sesuatu ni. Haritu saya guna syampu sunsilk, alahan bau saya takde tp lepas guna syampu tu jadi pening sampai nak pitam. Dah 2x guna jadi benda yg sama. Ni kira alahan ke bahan dalam syampu tu tak sesuai dengan saya ye? Ada tak kt sini yg ada pengalaman macam saya?

1 Trả lời

ye mse pregnant ni mcm2 yg ssuai jd x ssuai. so rsenye sis blh tkr produk lain. try syampu yg bahan2 semulajadi ibu2 yang ada anak newborn dan bakal melahirkan boleh request sample pampers jenama merries disini https://www.merriesfamily.com.my/r/RYXDB5 #sampelpampers #samplepercuma